Skinny models off the runway please!



Skulle du köpa det hon sålde? jag skulle inte. Jag har själv haft ätstörningar och det är inte värt det. För vad? För att vara smal? Det är jälva skit det modet som har varit nu i några år. Att svälta sig själv för att vara benig. Alla kända modeller säger att de inte gör något sånt för att hålla sig smala. Att det är naturligt smala: Jävla bull shit! Ingen är så natuligt smal förutom biafra barn och dem svälter sig inte med flit. Så jälva onödigt. Ååååå. Jag blir så jävla förbannad! Ska folk som är riktigt kända behöva dö för att någon annan känd ska inse att de är fel och ändra ideallet?.... Det krävs bara en, en som står ut ur mängden och säger hur fel det är! Och så följer andra efter. Det är dax för en förändring eller är jag ensam om tankarna? ©

*peace or at least i hope

En kugg fråga:
  Vad är skillnaden mellan en modell och ett svältande barn/människa?

Modellen har valt att svälta sig själv.

Kärleks fyllda jag

Varför är det så att man alltid blir kärare på hösten? jag menar alla vill ha närhet. Alla pratar om hur de vill hitta en partner..
Varför är det så? Jag tror det är för att folk är ensama människor och på hösten händer det inte så mycket och då märker folk det. Det jag säger är att på julen är det jul. Haha. Men sen är det påsk och en massa röda dagar, och värme vilket folk blir glada av. Och sen längtar alla till deras sommar semester. Men på hösten är det inte något speciellt. förutom halloween kanske... Men jaa jag vet inte.. Vad tror du?


*Peace

RSS 2.0