Måste ses!!!

Work it!!!
Work those fingers

Han visar texten till K-West låt Stronger. ( börja kolla vid typ 1:50 eller det är då det blir riktigt bra)Men det var killen som gör det som kom på texten och West tog(/köpte?) den till sin låt.

Sjuk :(

Jaha det här är vell just min tur. Eller som Lindsay Lohans ¨jätte¨bra film hette Just my luck. I måndags så var det en vecka kvar tills vi skulle åka till Thailand och vid sådar 2 tiden vid lucia träning så börjar jag känna mig sjuk. Och sen dess har jag inte mått så bra. Nu är de Fredag äntilgen och på måndag åker vi soohhooooo och jag kommer blogga mär vi är i Thailand så det är ett måste att läsa min blog då. :D om ni har tur är jag teknisk nog att lycka ladda in bilder på kameran. Vet inte vad jag ska skriva hnder inte så mycket när man är hemma.

Farfar

Du fick cancer. Du kämpade. Du lämnade oss.

I augusti åkte du vidare.


När du dog var det bara ett ord. Att jag först inte först förstod var bara en episod. Nu när jag förstår är det sår som består.


Jag ska vara stark, inte visa hur det känns, Ska vara stark och inte visa att det bränns. Inte visa såren i mitt hjärta, Ingen ska få se denna djupa smärta. Inga tårar ska rinna framför er, Ingen ska få höra vilka böner jag ber. Utåt ska jag vara lycklig, utåt ska jag le, Skriken och såren i mitt hjärta ska ni varken höra eller se. Utåt är jag flickan utan besvär och bekymmer, När tårarna kommer har jag natten som skymmer.

Helena <3

Alla vet att du är en stjärna,
men för mej är du en måne.
Det finns tusentals stjärnor men bara en måne...

Valet är Ditt!

Det är säkert(?)någon som läser den här bloggen som bryr sig. Så nu ska jag göra det säkert osexigaste man kan göra, jag ska visa att jag bryr mig. (Tillräktigt mycket för att hitta bilder och veta fakta). Jag ska blotta mina inre känslor.

Så här tycker jag!
Det är 20 miljoner som hotas av svält... Och då pratar vi inte själv svält, nej det är människor som jobbar hårt för att över leva och inte som vissa andra och får allt serverat på ett fat. Själv svält som verkar vara det som är inne nu, eller med andra ord bantaning. Hur kan man välja att inte äta? och till slut se ut så(klicka på länken) här http://www.alu.ua.es/s/sm12/anorexia1.jpg
Medans det finns dem som inte vill se ut så och skulle göra nästan vad som helst för att få äta sig mätt!
http://www.flatrock.org.nz/topics/odds_and_oddities/assets/starving-boy.jpg
Jag tror inte att pojken skulle tack nej till mat. Han väljer inte att se ut så. Men anorexia och bullimi är sjukdomar men det finns hjälp att få. Faktist inte för så länge sedan var det en modell som åt ett äpple om dagen och sedan kräktes upp det. Hon dog! Tjejer kom igen det är vi som måste ändra trenderna!

Men det är bara min åsikt....

RSS 2.0