London calling

Jag har någon erotisk våt dröm om att alla engelsmän är skit sexiga. Men så är inte fallet. Jag komme hem från london igår djup besviken på det. jag föreställer mig att de ska se ut typ så här:

(brittiska punk bandet Dirty pretty things)

men nej det jag såg var typ överviktiga bleka renarakade huvuden, engelsmän..
jag tror jag ska sattsa på irländare istället så här får ni en bild på mig och min nya kille, han är irländare:

( på bild en väldigt lycklig Erika och Collin Farrel)Och förlåt för oänständig bild i förra inslaget..

*Peace out

Någon som är sugen att..

dra igenom en titanium stav genom livmoderhalsen?
inte ja iaf.. ser ut att göra jävligt ont. och what's the point att ha om man måste ha ett förstoringsglas för att se den?

¨Nej men jag tycker om dig percis som du är!¨

Vilket jävla bullshit. Det är alltid något som inte stämmer med en person... Och om det stämmer.. Vad menar man med det? Ja jag gillar ditt magfett? Men om du blir smal så gillar jag dig för jag tycker om dig precis som du är... Det är så jävla fegt att säga så. Eller enligt mig..  Jag tycker man ska säga vad man tycker istället, typ ¨du är jätte fin men det skulle vara mer atraktivt om du gick ner/upp i vikt¨ Men jag har ju speciella åtsikter.. Men i alla fall.. Det som menas är väl att man tycker om personen som den är.. Med det finns inget sådant.. Allt är inte svart eller vitt, det finns mellanrum. Människor ändras, varför tror ni folk gör slut eller skiljs?.. för de inte tycker om personen som den har blivit. Men då tycker man ju inte om personen som den är?.. Jag vet inte men tänk på det.. Det är en konstig sak att säga..
*Peace

RSS 2.0