Stockholmsfilmfestival!

Nu har jag i en evighet tjatat om att det är bara 20 dagar kvaa, nu är det bara 4 dagar kvar och så vidare men IDAG, idag så är den här!! Så jag och Carro har planerat att gå på någon film redan idag! Hoppa vi får det skoj

Vad är det för fel på pöjkar?

Ja den frågan har jag ställt mig ett flertal gånger. Om jag typ är vänlig mot en kille blir han typ kär i mig? Vad är det frågan om? Jag är inte flörtig eller så mot dessa killar. Men sen kommer frågan. Varför blir det så? Jag är inte speciellt snygg och jag är tio gånger roligare än sexig. Så.. Varför? Mina skämt är ty baserade på sex. Och hur blir då att de fattar tycke för mig? Jag blir galen. Jag får sluta vara snäll helt enkelt.

*Peace

Celebat..

Igår bestämde jag halvt att jag skulle leva i celebat.. HAHA.. Men jag är så trött på alla killar.. Unga som gamla. Så på ett år bestämde jag, inga killar. Men mina kill kompisar då? Dem måste jag ju hålla kontakten med. Okej, killkompisar är tillåtna. Men mina ragg då? vad ska jag gör då? med dem? Jag kan ju inte bara ¨men ska vi höras om ett år då?¨ haha.. HJÄLP jag kommer inte klara det! Men jag går inte i på det så hårt. Någon som har testat att leva i celebat? Vad ska man göra om värsta godnigen går förbi då? Ska man bara skita i det då, och tänka jag lever i celebat?! Haha. Det går ju inte man måste ju sattsa. Men om ett år kanske jag sätter min på malmskillnads gatan och skriker ¨open for business¨ haha. Jag tror inte det här kommer hålla.. Men åt andra sidan jag är bara 16 och det är man bara en gång i livet. Usch fuck it, jag skiter i celebat grejen..

*Peace

RSS 2.0